Köpvillkor

Pris:

I priserna ingår moms.

Leverans – Leverenstid

Fraktkostnad tillkommer på 60 kr. Leverenstid ca 7 arbetsdagar (Ej Lördag, söndag samt andra helgdagar). Vi skickar med postnord. Vi kan inte ta något ansvar för hur posten hanterar paketet eller leveranstiden.

Leveransförsening

Är varan slut i lager får du besked om detta. Om en leveransförsening sker meddelar vi detta via e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt i vår makt för att kunna fullfölja din beställning på bästa sätt. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Betalningsalternativ

Betalning via bankgiro. Maila då din beställning till oss (produkter, antal, kontaktuppgifter samt postnummer och adress) Du får därefter en orderbekräftelse av oss när vi har fått in både pengar och beställning.
Bankgironummer: …………………

Betalning via Swish. Maila din beställning till oss (produkter, antal, kontaktuppgifter samt postnummer och adress). Du får därefter en orderbekräftelse av oss när vi har fått in både pengar och beställning.

Återbetalning

Återbetalning sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit din retur. Återbetalningen görs till ditt bankkonto.

Ångerrätt

Du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du tagit emot varan, detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick (Oanvänd, oöppnad, ej förstörd eller skadad). Du som kund står för returfrakten.
Kvitto eller kopia av detta måste medfölja vid returen.
Smart Riding UF förbehåller sig rätten att i de fall returen skett på fel sätt (dvs öppnat paket, kvitto saknas) avstår vi från återbetalning av varans värde.
Vi löser inte ut returnerade paket via postförskott.

Reklamation

Vi kan ta emot reklamationer fram tills 1 april 2017.

Sekretess och säkerhet personuppgifter

När du lägger in din beställning uppger du dina personuppgifter så som namn, adress och telefonummer. I samband med detta godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar all kommunikation som vi har via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna vidare dina personuppgifter. Du har rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. kontakta oss isåfall.